Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
پزشکی
Viewed 47 times 0 Answers
0
كسي اطلاعاتي در مورد بحث رحم اجاره اي در ايران داره؟ و مسايل مربوط به ورود بچه بِه كانادا؟
2021-05-21 15:31:44
Montreal
پزشکی
#كانادا
0
Votes
0
Answers
47
Views
Similar Question:
#كانادا
من دوز اول رو اول مي، در مونترال فايزر زدم و به فاصله ي ٣ ماه ، ٨ آگوست دز دوم رو خارج از كانادا آسترازنكا زدم … دو تا از متخصص : اول اينكه حد اكثر فاصله زماني بين دز اول و دوم فايزر براي اينكه كارت واكسن صادر بشه چقدره؟!؟ آيا از نظر علمي و البته پروتوكل هاي كشورهاي مختلف ، اصلا حداكثر فاصله ي زماني براش تعريف شده؟ دوم ؛ اگر بخوام دز سوم رو واكسن فايزر بزنم، چه فاصله اي از دز دوم كه آسترازنكا بوده بايد رعايت بشه؟!؟ پيشا پيش ممنون از پاسخ گويي صريح و صحيح تون كه هميشه بوده، و ميگم به همراه و متخ
2021-09-05 16:58:00
#Montreal
[مونترال]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
42
Views
با و تشكر بابت اطلاعات بسيار مفيد ايا شخصي چند ماه مسافرت خارج از كانادا باشد،هلث كارتش باطل خواهد شد و بايد مجددا اقدام كند؟
2021-11-11 12:00:00
#Canada
[اقدام]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
49
Views
وقت بخير پسر من يك قرص به نام TRAZOLEX 50 مصرف مي كنه كه ما قبلا از ايران براش آورديم و دكتر ايران براشون تحويز كرد! الان قرصهاش تمام شده ! مي خواستم ببينم اين قرص در كانادا هست يا بايد از ايران تهيه كنيم؟ Trazodne Hydrochloride 50 mg
2021-11-19 01:00:00
#Canada
[كانادا]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
51
Views
آقاي دكتر من دنبال يك family doctor خوب كه هم بيكار جديد بپذيره و هم با حوصله و دقيق باشه در شهر هاليفكس ميگردم ايراني يا كانادايي بودنش دغدغه ام نيست، مهم برام اينه كه با پزشك خوب در ارتباط باشم ميتونم خواهش كنم اگر كسي رو ميشناسيد معرفي كنيد متشكرم
2021-12-04 14:13:00
#Canada
[كانادا]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
46
Views
كسي ميدونه كه آيا ويزيتورهاي بالاي ٦٠ سال هم ميتونن كانادا واكسن بزنن يا نه ؟ من سايت ثبت نام رو نگاه كردم ولي health card number اجباری بود
2021-05-25 14:50:46
#Montreal
[كانادا]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
42
Views
من يه دختر دوماهه دارم و دكتري كه زايمان كردم كانادايي هستن و الان براي ويزيتهاي دخترم ميشه يه متخصص كودكان ايراني خوب بهم معرفي كنيد؟
2021-05-21 16:55:14
#Montreal
[ترم]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
42
Views
وقت بخير ميشه بفرماييد كه براي كسي كه شير مايع به بيبي ميده ، باتل وارمر واقعا كارايي دارد يا خير؟ به نظرتون نياز به خريدنش هست يا خير ؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد
2021-08-29 12:23:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
چشم پزشک خوب می تونید به من معرفی کنید؟ راستش چند وقت پیش پسرم را بردم چشم پزشکی، چشم پزشک یک خانم دکتر ایرانی بودند، بعد حدود یکساعت انتظار (با توجه به اینکه وقت قبلی داشتم) متاسفانه در وسط معاینه تلفنشون زنگ خورد و ایشون شروع کردن به صحبت و از آنجایی که من کنارشون ایستاده بودم، متوجه شدم که دارند در مورد املاک صحبت میکنند، بگذریم یک معاینه انجام شد ولی من از طرز رفتار این پزشک محترم ناراحت شدم حالا دارم دنبال یک چشم پزشک دیگه میگردم ممنون میشم اگر به من معرفی کنید.
2018-12-11 21:59:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
55
Views
و عرض ادب در آزمایش خون همسر بنده مقدار پارامتر BUN/Creatinine Ratio در قسمت CMP-COMPREHENSIVE METABOLIC PANEL مقدار 8 ذکر شده درحالی که محدوده نرمال بین 9 تا 23 عنوان شده است آیا این پارامتر ارتباط با بحث کلیه و کبد دارد؟ سپاسگزار میشم اگران راهنمایی کنن
2021-10-25 12:06:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
وقت بخير ميشه بفرماييد كه براي كسي كه شير مايع به بيبي ميده ، باتل وارمر واقعا كارايي دارد يا خير؟ به نظرتون نياز به خريدنش هست يا خير ؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد
2021-08-29 12:23:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
7
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal